Bruidsjurken

Voor een bruid is de perfecte trouwjurk één van de belangrijkste dingen van de hele bruiloft. De jurk die je laat stralen en ervoor zorgt dat jij je onbeschrijfelijk mooi voelt. 

De zoektocht naar deze droomjurk gaat soms niet zonder horten of stoten en kan soms een hele opgave zijn. Want: waar moet je als bruid beginnen? Menig bruid doet vaak al een beetje vooronderzoek met programma's als Say Yes to the Dress, maar staan de jurken die er op televisie zo ontzettend mooi uit zien in het echt zo flatteus?

Wij nodigen je van harte uit om deze vragen voor je te beantwoorden en zo samen de zoektocht naar jouw perfecte jurk te starten. In onze boetiek staat de beleving en persoonlijke aandacht voorop. Tijdens je pasafspraak ben jij de enige bruid die jurken aan het passen is en daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Ongeacht je stijl of budget.. Met topmerken als Bianco Evento, Casablanca BridalDiane LegrandEddy K, EnzoaniJarice en Mori Lee is er voor iedere bruid wat wils.

Ook voor bijhorende accessoires ben jij bij Lovely Weddings aan het juiste adres. Wat dacht je van de prachtige sierraden van Abrazi, de comfortabele bruidslingerie van Poirier of de welbekende schoenen van Elsa Coloured Shoes.

Op deze website is een kleine greep uit de collectie van Lovely Weddings te vinden. Benieuwd naar de rest? Maak vrijblijvend een pasafspraak!