bianco evento

Bianco Evento staat al ruim 20 jaar bekend als dé Europese producent van de mooiste en subliem geprijsde bruidsaccessoires. Ze inspireren hun collectie op de emotie die een vrouw ervaart tijdens haar grote dag. Het merk staan voor nauwkeurigheid die in elk uniek design weer naar voren komt. Van de afwerking tot de stof en materiaalkeuze, alles uit de grote diversiteit van de collectie van Bianco Evento is even mooi! 

 

Sinds kort produceert dit Duitse merk dat gevestigd is in Berlijn ook de mooiste bruidsjurken. Deze worden, net als alle accessoires, stuk voor stuk geproduceerd in de EU. Hier worden ze wat stof en kleurtinten dusdanig op elkaar afgestemd, dat elk eindresultaat een lust voor het oog is.

 

En alsof dat niet genoeg is, staat draagcomfort ook erg hoog op hun speerpuntenlijst. Juist door die comfortabele en betrouwbare materialen kan elke bruid zorgeloos van haar grote dag genieten én zich op haar allermooiste voelen.

 

Tot slot is Bianco Evento ook nog eens erkend branding partner van Swarovski. Deze 100% Swarovski kristallen worden verwerkt in de mooiste sluiers en andere accessoires, waardoor elke bruid haar unieke look kan finetunen. 

 

Dus ben je op zoek naar een prachtige, kwalitatief goede jurk voor een zeer betaalbare prijs? Zoek dan niet verder en kom een kijkje nemen!