casablanca

Casablanca Bridal werd opgericht in 1997 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste merken in bruidsjurkenland binnen de Verenigde Staten. Toegespitst op het ontwerpen en vervaardigen van de hoogste kwaliteit, staat het originele design en aandacht voor detail altijd centraal. 

 

Door zich niet te focussen op de massa onderscheidt Casablanca zich met de op maat gemaakte jurken, waarbij de specifieke behoeften van de bruid voorop staan. Ze begrijpen het belang van het vinden van de "perfecte" bruidsjurk. Voor minder doen ze het absoluut niet. 

 

Casablanca Bridal wil naast verschillende stijlen aanbieden, ook voor elk budget een jurk kunnen aanbieden. Daarom zijn er binnen het merk drie verschillende lijnen: Casablanca, Amaré en Beloved. De kwaliteit van elke lijn is identiek en uitmuntend, het enigste wat onderscheidend is is het prijskaartje.

  

Sinds dit kalenderjaar heeft het merk zich ook geïntroduceerd in Europa. Hier hopen ze de bruidjes minstens zo enthousiast te kunnen maken met dit prachtige merk.