jarice

Het Vlaamse merk Jarice is zich bewust dat een bruiloft de mooiste dag in het leven is van een vrouw. Hierdoor hebben zij maar een doel voor ogen: de bruid écht vrouw laten voelen. Je goed voelen is je mooi voelen en daardoor straal je. 

 

Doordat het merk maatwerk, precisie en vakkennis voorop zet resulteert dat in een eigentijdse en charmante collectie bruidsjurken. Door jarenlange ervaring en vooral familietraditie, garandeert Jarice een bruidsjurk die warmte, gevoel en passie voor het leven uitstraalt. Of het nu om een luchtige of klassieke jurk gaat, er wordt tijd noch moeite gespaard. Het draait tenslotte maar om één ding: jouw bruidsjurk.

 

Hoewel het merk voor menig bruid relatief onbekend is, bestaat Jarice al 70 jaar. Het familiebedrijf werd in 1947 opgericht door Jeanne Eeman en Maurice Eeman. Waar ze oorspronkelijk waren gespecialiseerd in kantwerk, heeft het merk zich door de jaren heen volledig aangepast aan de marktevoluties. 

In 2004 ging het merk zich volledig focussen op exclusieve trouw- en feestkleding. In de jaren die daarop volgden werd het merk steeds uitgebreider betreft stijl, model en budget. 

 

Dus ben je op zoek naar een unieke jurk die past bij jouw persoonlijkheid? Jarice heeft voor elke bruid en voor elk budget de perfecte bruidsjurk.