Golden rose

Wij hebben als Lovely Weddings lang getwijfeld met welk make-up merk wij wouden gaan werken. Buiten de hoge kwaliteit om vonden we het namelijk erg belangrijk dat het goed betaalbaar zou zijn en dat het om een professioneel merk zou gaan die niet iedereen zomaar in de winkel kon kopen. In Golden Rose vonden we hetgeen wat aan al onze eisen voldeed. 

 

Op dit moment wordt Golden Rose Cosmetics in bijna 100 landen verkocht en binnen de Benelux-landen valt het merk onder de distributie van Cosmi Cosmetics. Voor hen staan de volgende waardes voorop: 

 

 Betrouwbaarheid: er worden stuk voor stuk producten geleverd conform de internationale- en EU-standaarden 

 Kwaliteit: de producten zijn van dusdanige kwaliteit en blijven dat ook, waardoor de verwachtingen van consumenten overtroffen blijven worden

 Ontwikkelingen: door zowel de internationale ontwikkelingen als de wens van de consument in het oog te houden, streeft het merk altijd naar vernieuwingen en uitbreidingen van het huidige assortiment

 Duurzaamheid: het merk is milieubewust, duurzaam en dierproefvrij.

 

Dus ben je op zoek naar kwalitatieve, betrouwbare en betaalbare make-up of gezichtsverzorging? Kom dan langs bij ons in de winkel! Wij kunnen je voorzien van een huid of make-up advies. Daarnaast is alle make-up en huidverzorging van Golden Rose bij ons te koop.