Weddingplanning

Een bruiloft plannen vergt veel tijd en zorgt helaas vaak ook voor een hoop (onnodige) stress. Als weddingplanners of professioneel ceremoniemeesters kunnen wij ontzettend veel zorgen en taken uit handen nemen. Op die manier kunnen jullie en al jullie gasten onbezorgd genieten van jullie grote dag! 

Omdat geen enkel bruidspaar hetzelfde is, bieden wij verschillende arrangementen aan: 

♡ Adviesgesprek
Trouwlocaties, leveranciers, gastenlijsten, styling... Het plannen van een bruiloft vergt heel wat tijd en energie. Hebben jullie besloten de bruiloft zelf te plannen, maar zitten jullie toch met een brandende vraag of komen jullie niet helemaal uit een specifieke kwestie? Dan kan een adviesgesprek de perfecte oplossing bieden. 
Of het nu aan het begin van het planproces is, halverwege of de dag voor jullie bruiloft - een adviesgesprek kan altijd. Tijdens dit gesprek van circa één uur bespreken we jullie bruiloft, de reeds geplande zaken en kijken we met een door ons opgestelde checklist naar wat er nog gedaan moet worden. 
Prijs: 75 euro (incl. btw, excl. reis- en verblijfkosten)

♡ Professioneel Ceremoniemeester 
Een ceremoniemeester zorgt ervoor dat jullie bruiloft helemaal vlekkeloos verloopt. Vaak wordt hiervoor een vriend of familielid ingeschakeld, maar is het niet veel leuker als al jullie gasten - net als jullie - ook lekker onbezorgd kunnen genieten van jullie prachtige trouwdag?
Dat kan, met een professioneel ceremoniemeester! Hiermee houden jullie de planning in eigen beheer, maar weet je zeker dat de dag zelf op rolletjes verloopt. Op die manier kan iedereen onbeperkt genieten! 
Dit arrangement is inclusief een gedetailleerd en persoonlijk draaiboek, een bezoek aan de trouwlocatie, één extra adviesgesprek en jullie aanspreekpunt op jullie trouwdag. 
Extra leuk gegeven, bij Lovely Weddings ontvang je twee ceremoniemeesters voor de prijs van één! Twee duizendpoten die alles op alles zetten om jullie bruiloft onbezorgd en onvergetelijk te maken. 
Prijs: 850 euro (incl. btw, excl. reis- en verblijfkosten)

♡ Professioneel Ceremoniemeester Plus 
Disney, Winter Wonderland, Green Wedding, Vintage, Bohemian.. Bruiloften en thema's zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar hoe voer je zo'n thema nu echt goed door? Hoe zorg je ervoor dat het geen onsamenhangend zooitje, maar een mooi bij elkaar passend geheel wordt? 
Door het Professioneel Ceremoniemeester Plus Arrangement af te nemen, zijn wij niet alleen de spil in het web tijdens je bruiloft - maar bedenken en verzorgen wij ook de styling. 
Na het introductiegesprek stellen wij voor jullie een moodboard samen en leveren we ideeën aan waarmee je dat mooie samenhangende geheel krijgt. Jullie gasten zullen versteld staan van jullie prachtige thema!
Prijs: 1000 euro (incl. btw, excl. reis- en verblijfkosten) 

♡ Deelarrangement 
Zijn er bepaalde onderdelen waar jullie absoluut niet uit komen? Willen jullie bepaalde zaken overlaten aan een professional, maar ook een gedeelte in eigen beheer houden? 
Middels een deelarrangement gaan we op zoek naar deze perfecte gulden middenweg. Middels onze kennis en ervaring kunnen we onder meer op zoek gaan naar de perfecte locatie, het vinden van geschikte leveranciers, een stylingplan opstellen of een verlovings- of vrijgezellenfeest organiseren. Geen idee is te gek! 
Prijs: op basis van uurloon (incl. btw, excl. reis- en verblijfkosten) 

♡ Weddingplanning A t/m Z (totaal arrangement)
Na alle vreugde en euforie rondom het aanzoek breekt er een spannende en leuke tijd aan. Een tijd van plannen en de zoektocht naar de juiste leveranciers. Alles moet perfect zijn voor jullie grote dag. Weet je niet waar te beginnen of hebben jullie simpelweg de tijd er niet voor om alles te regelen? Of weten jullie precies hoe jullie bruiloft eruit moet komen te zien, maar hebben jullie geen idee hoe dit te realiseren? 
Geen nood! Schakel Lovely Weddings in als weddingplanners. Van voorbereiding tot aanloop en van jullie trouwdag zelf tot de laatste zaken tijdens jullie mogelijke huwelijksreis: we nemen alle zorgen voor jullie uit handen. Met dit arrangement genieten jullie volop van alles rondom de mooiste dag van jullie leven.
Ook hier geldt: met dit arrangement krijg je twee weddingplanners voor de prijs van één. Zo is er altijd een aanspreekpunt voor de gasten en leveranciers. 
Prijs: nader te bepalen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek (incl. btw, excl. reis- en verblijfkosten)

Zijn jullie er nog niet helemaal uit welk arrangement het beste bij jullie past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in de winkel!