Donderdag 2 april 2020 

 

Met de maatregelen die afgelopen dinsdag officieel verlengd zijn, betekent het ook dat wij onze deuren langer gesloten moeten houden. Proefsessies die nog verder uitgesteld moeten worden, doorpas afspraken die verplaatst moeten worden en nieuwe afspraken die nog langer worden uitgesteld. Vervelend en verdrietig, maar nogmaals: gezondheid boven alles. 

 

We krijgen regelmatig de vraag: wanneer kunnen we dan wel weer open? Helaas weten wij dit antwoord evenmin. 

 

Ondertussen: stay safe en onthoud dat de liefde altijd overwint! 


Dinsdag 24 maart 2020 

 

De weddingfreaks in ons zijn verdrietig. In eerste instantie vanwege al die bruidsparen die hun bruiloft hebben moeten verplaatsen vanwege de huidige Coronacrisis. Maandenlang hebben zij toegeleefd naar één van de mooiste dagen van hun leven en dan valt door zo'n "stomme" pandemie alles in het water. Natuurlijk draait het uiteindelijk allemaal om goede gezondheid en de liefde voor elkaar. Dat heeft ten aller tijden de hoogste prioriteit. Maar dat betekent niet dat je niet teleurgesteld of gestresst mag zijn. Onze boodschap is dan ook: lieve bruidsparen, we voelen met jullie mee en zullen er alles aan doen om jullie verplaatste bruiloft minstens zo mooi te maken.

 

In tweede instantie zijn we verdrietig vanwege het moeilijke besluit  om de winkel voor onbepaalde tijd te sluiten. Niet alleen omdat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, maar vooral omdat wij de opgelegde maatregel van 1.5 meter afstand houden niet kunnen realiseren. Van het omkleden van bruidjes, tot het afspelden van jurken en de proefsessies.. Afstand houden tot de klant is met ons prachtige werk onmogelijk. Daarom hebben wij begin vorige week onze verantwoording genomen door de winkel voorlopig dicht te houden. Dat doet pijn, maar we vrezen dat dit voorlopig het enigste juiste besluit is. Niemand mag nu onnodig risico lopen, jullie niet en wij niet. 

 

Al het leed wordt gelukkig wat verzacht door al het begrip en steun die wij nog steeds ontvangen. Van (ex-)bruidjes en collega’s uit de wedding business, maar ook van onze vrienden en familie. Dank jullie wel daarvoor. 

 

Tenslotte.. Aan alle aanstaande bruidjes die hun bruiloft moeten verplaatsen of nog in de planning hebben: "Het komt goed. Echt!" Leveranciers hebben toegezegd vooralsnog geen hinder te ervaren betreft de productie van jurken. Reserveringen voor haar en visagie verplaatsen we, in zo verre mogelijk, naar jullie nieuwe datum. Mochten we al geboekt zijn hebben wij een heel netwerk van topcollega's achter de hand! Dit geldt ook voor andere leveranciers. Dus mocht jullie DJ, patissier, autoverhuurbedrijf of wie dan ook niet kunnen op jullie nieuwe datum: schroom niet om contact met ons op te nemen!

 

We doen het graag en zijn er voor jullie. Als we jullie bruidsparen ook maar een beetje kunnen helpen om het leed te verzachten, zal ons weddingfreaks dat een beetje minder verdrietig maken.

 

Stay safe everybody!